Co-engineering en productie van toestellen
Co-engineering en productie van toestellen
Optimalisatie bestaande machine units
Optimalisatie bestaande machine units
Support van bij het concept tot bij de productie
Support van bij het concept tot bij de productie

Activiteiten

Productie

DIERICKX bvba specialiseert zich in het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen in ferro en non-ferro metalen, technische kunststoffen en composieten. Onze focus ligt op draadvonkerosie en CNC frezen en draaien van stukwerk tot middelgrote series.
Rond deze kernactiviteiten zijn er bovendien tal van additionele bewerkingen en behandelingen mogelijk: lassen, harden, slijpen, anodiseren, vulkaniseren, … Deze worden ofwel door DIERICKX bvba zelf uitgevoerd ofwel worden zij uitbesteed aan een netwerk van betrouwbare partners. Hierdoor heeft de klant slechts één aanspreekpunt en is de verantwoordelijkheid duidelijk bepaald.

Projecten

In samenwerking met onze klanten gaan we op regelmatige basis projecten aan. Dit kan het ontwikkelen van een nieuw product zijn, een vernieuwing van een machine, een aanpassing van een bestaande productielijn, … DIERICKX bvba coöpereert dan bij het ontwerp, bij het uittekenen van de onderdelen of de productie ervan en bij de assemblage van de machine of het toestel. Hierbij levert DIERICKX bvba de knowhow van ontwerp tot materiaalkeuze en wat productietechnisch en economisch de beste oplossing is.